Kinderfeestje tijdens Corona

Geschreven door Kinder-DJ Edwin op

Team Blijwin werkt het hele jaar hard om zoveel mogelijk kinderen een onvergetelijk kinderfeestje te geven. Dit deden we tijdens de algehele lockdown online. Sinds juni hebben wij onze reguliere feesten hervat met een aantal aanpassingen. We vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn en wat we voor je doen.


Dit artikel is aangepast op 13 oktober 2020

Kinderfeestjes mogen doorgaan; ook thuis

Het was even schrikken tijdens de persconferentie van 13 oktober. We hebben het helemaal uitgezocht en de meeste kinderdisco feestjes kunnen gelukkig gewoon doorgaan.
Bij een kinderfeestje thuis mogen maximaal 3 volwassenen op bezoek komen; voor kinderen tot en met 12 jaar geldt een uitzondering; voor de kinderen en volwassen gecombineerd geldt een maximum van 30 aanwezigen.

Hou je aan de volgende regels:

1. Maximaal drie volwassenen / 30 Aanwezigen

Feestje binnen? Maximaal 30 aanwezigen. Let op: de kinderen tellen mee, kinderen ouder dan 12 tellen als volwassene.

2. Kinderen blijven thuis als ze ook niet naar school zouden mogen

Schrijf op de uitnodiging dat voor aanwezigheid op het feestje dezelfde regels gelden als die van school (keelpijn, loopneus, etc. blijf thuis)

3. Verplaats het feestje als je kind ziek is

Kinderfeestjes van Blijwin kunnen kosteloos verplaatst worden naar een andere datum.
Kinderfeestje Lotte Lollig

We houden afstand

We proberen de anderhalve meter tot volwassenen zoveel mogelijk te respecteren (kinderen en volwassenen hoeven geen afstand te houden). Wil je een nog veiligere situatie? Vraag dan om ons transparante scherm; deze kunnen wij voor de draaitafel zetten zodat we ook geen direct contact maken met de kinderen. Het dragen van mondkapjes is voor ons helaas geen optie omdat we met microfoons werken.

We delen geen stempels uit

Bij Blijwin konden kinderen vroeger altijd stickers winnen. Vorig jaar hebben we dit aangepast en zijn we begonnen met het uitdelen van stempels; met name om het milieu te sparen. Helaas zijn we in verband met de Corona maatregelen hiermee gestopt en delen we weer stickers uit.
Kinderfeestje Disco Confetti

Kosteloos omboeken

Het is in verband met Corona altijd mogelijk om kosteloos om te boeken naar een andere datum. Dit mag zelfs tot op de dag zelf. Voelt iemand zich bij je thuis ziek? Dan hebben we graag dat je de boeking verplaatst. Voor het annuleren van boekingen hebben we geen standaard beleid; we gaan er van uit dat als je een kinderfeestje boekt dat je kind zich daar op verheugt en dat annuleren daarom geen optie is.

Hand sanitizer

Uiteraard reinigen we voor, tijdens en na de show regelmatige onze handen. Dit deden we al voor Corona en doen we nu nog intensiever.

Kinderfeestje tijdens Corona? Ja!

Zoals je leest: het kinderfeestje van je kind kan gewoon doorgaan. Denk er aan dat je niet te veel volwassenen uitnodigt en dan komt alles helemaal goed. Voelt iemand zich niet goed? Dan boeken we je kosteloos om en komen we later alsnog langs!

Online Kinderfeestje tijdens Corona

Online Kinderfeestje?

Tijdens de complete lockdown van maart-juni hebben we Online Kinderfeestjes georganiseerd. Deze kunnen nog steeds geboekt worden met als beperking: je kan niet langer dan een week vooruit boeken.