Kinderfeestje tijdens Corona

Geschreven door Kinder-DJ Edwin op


Kinderfeestje tijdens Corona

Is je kind jarig nu tijdens de maatregelen van Corona? Goed nieuws: Blijwin maakt er een Onvergetelijk Online feest van!

Online Kinderfeestje tijdens Corona

Sinds vorige week biedt Bljiwin het Online Kinderfeestje aan. Dit is een speciaal programma waarbij alle kinderen deelnemen via hun telefoon, tablet of laptop. Alle kinderen kunnen elkaar zien en gezellig kletsen. Natuurlijk wordt dit feestje door mij (Kinder-DJ Edwin van Blijwin) gehost en gaan we super-leuke spelletjes doen!

Meer informatie over Online Kinderfeestje
Kinderfeestje online tijdens Corona

Blijwin boekingen tijdens Corona

Alle boekingen van Blijwin mogen kosteloos worden omgeboekt naar een datum in de toekomst. Dit mag zelfs naar volgend schooljaar.

Corona heeft veel impact op mijn bedrijf Blijwin: het voorjaar en het einde van het schooljaar zijn de drukste periodes van Blijwin. Ook werken wij veel voor Horeca.

Desondanks ga ik met goede moed en veel positiviteit verder. Heb je contact met mij of iemand anders van Blijwin over het verplaatsen van je boeking? Of andere administratieve zaken? Houd dan in je achterhoofd dat het voor mij en mijn collega's ook een hele moeilijke periode is. Helaas hebben we gemerkt dat er mensen zijn die hun frustratie afreageren op mij of mijn collega's. Dat vind ik erg jammer. Mijn team en ik doen er alles aan om het bedrijf zo blij mogelijk draaiende te houden.