" />

Kinderdisco Party Tent

 • Tags: Uitbreidingen
 • Datum: 21-07-2018

Blijwin beschikt vanaf 4 augustus over een geweldige nieuwe extra: de Kinderdisco Tent! Deze bedrukte tent gaat de buiten evenementen van Blijwin naar een hoger niveau trekken!

Een kinderdisco buiten
De disco van Blijwin wordt steeds vaker buiten ingezet: op buurt-/straatfeesten, festivals, scholen, bij winkelcentra… voor elk buitenevenement is wel een toepassing van onze kinderdisco te bedenken! Er kleeft echter altijd een uitdaging aan een buitenevenement: het weer. Het kan te nat zijn, te warm zijn… de DJ heeft eigenlijk altijd een overkapping nodig.

Kinderdisco Party Tent

Het mooiste project ooit
De oplossing werd een aantal weken geleden bedacht: een eigen partytent. Maar dat mocht geen gewone partytent zijn; het moest een echte blije tent worden waar iedereen zou willen dansen. Gelukkig vonden we een leverancier die extreem stevige én mooie vouwtenten kan leveren die volledig bedrukt kunnen worden. Direct is de vormgever van Blijwin begonnen met een geweldig design. Ook werd er een extra fotoshoot ingepland omdat niet alle foto's uit het verleden van extreme kwaliteit zijn (de foto's worden gigantisch groot geprint op de tent). Afgelopen donderdag was het zover, alle discobollen stonden op de i en de tent is in productie: het mooiste ontwerp ooit wordt werkelijkheid!

Veiligheid & Blijheid gaan hand in hand
Een eigen tent dus. In het verleden beschikte ik al over een vrij standaard party-tent, die raakte lek en was eigenlijk niet mooi genoeg. Daarna is er nog af en toe een tent gehuurd of werd een tent ter beschikking gesteld door een opdrachtgever. Geen van die oplossingen voldeed aan mijn twee belangrijkste eisen: veilig & blij. Sterker nog: ik heb een keer staan draaien in een tent van een opdrachtgever en die waaide om. Het leverde in dat specifieke geval gelukkig geen gevaarlijke situatie op, maar blij is anders.

Gelukkig is deze super mooie disco tent wel superveilig: hij blijft staan tot windkracht 8 en dat zonder scheerlijnen! (Scheerlijnen kunnen gevaarlijke struikel-situaties opleveren). De tent wordt namelijk vastgezet met zware vloerplaten. De tent is trouwens ook brandwerend; niet dat we van plan zijn om hem in de brand te steken (voor de rook hebben we een rookmachine), maar voor bepaalde evenementen is het verplicht dat een tent hier een keurmerk voor heeft. En de Blijwin tent heeft dat keurmerk.

Kinderdisco Party Tent

Vanaf augustus in te zetten
De Blijwin kinderdisco tent is vanaf augustus te boeken voor je evenement! Voor een meerprijs van slechts 75 euro (excl. 21% btw) leveren wij onze kinderdisco in deze super coole kinderdisco tent.

Blijwin verzorgt jaarlijks meer dan 200 kinderdisco's in Nederland, België en Frankrijk. Voor bedrijven, consumenten, stichtingen, verenigingen… Eigenlijk voor iedereen.

Meer weten over de kinderdisco van Blijwin? Dat lees je hier. Voor een offerte kan je natuurlijk contact opnemen.

Waarom Blijwin?

Waarom Blijwin?

 • We scoren gemiddeld een 9.4 in klanttevredenheid
 • Entertainment tijdens de kinderdisco
 • Door deze combinatie hebben alle kinderen een leuke avond
 • Onze kinderdisco wordt altijd afgestemd op de doelgroep
 • Wij leveren kinderdisco's voor kinderen van 3 - 13 jaar
 • Wij zijn pas tevreden als alle kinderen lachen
 • Jaarlijks verzorgen wij kinderdisco's voor tienduizenden kinderen
 • Onze shows zijn kindvriendelijk maar absoluut niet kinderachtig
 • Wij horen regelmatig "Dit was het leukste feestje ooit"!
Bekijk alle voordelen!

Wat kost het?

Vul je gegevens in, dan krijg je zo snel mogelijk bericht!

Blijwin Contact Details:
Ringkade 23 2315EH LEIDEN Leiden, Nederland
+31 71 234 0 456, m@blijwin.nl Edwin Rasser
9.3/10
96 beoordelingen
Kinderdisco Blijwin (Klantenvertellen)
Blijwin https://www.blijwin.nl/img/blijwin_logo_svg.svg
9.3 (hoogste cijfer: 10)
op basis van 72 beoordelingen
Blijwin de Kinderdj (Facebook)
Blijwin https://www.blijwin.nl/img/blijwin_logo_svg.svg
4.8 (hoogste haalbare sterren: 5)
op basis van 41 beoordelingen