Wat kost de kinderdisco

Vul onderstaand formulier vrijblijvend in en we sturen de prijslijst naar je toe.

Je zit nog nergens aan vast! Als je ook een voorkeursdatum/dagdeel invult dan ontvang je binnen 24 uur een mail met onze beschikbaarheid op de gevraagde datum.

Prijslijst downloaden zonder gegevens in te vullen? Bekijk onze prijslijsten.

Juf Ingeborg (groep 8) vertelt

Kinderdisco op Schoolkamp: bonte avond met pit!

Geschreven door Monique op
Categorie: ervaringen

OBS de Klinker boekt al jaren de kinderdisco op het schoolkamp

Juf Ingeborg Heshof, leerkracht van groep 8 van basisschool OBS de Klinker, vertelt met enthousiasme over de inzet van de kinderdisco op haar school, tijdens het schoolkamp van groep 8. Ondertussen alweer voor de 6e keer! Een teken dat ze enthousiast zijn en er veel plezier aan beleven! Alle reden om Ingeborg te interviewen om daar wat meer over te weten te komen.

 • Kinderdisco op Schoolkamp: bonte avond met pit!
 • Kinderdisco op Schoolkamp: bonte avond met pit!
 • Kinderdisco op Schoolkamp: bonte avond met pit!

Positieve reacties en blije kinderen tijdens opbouw kinderdisco op het schoolkamp

Op de vraag wat Juf Ingeborg de kinderen vooraf vertelt over de kinderdisco antwoordt ze: “Ik vertel de kinderen dat we elk jaar een leuke dj hebben die bovendien zelf een tof YouTube-kanaal heeft. Dat spreekt de kinderen meteen al aan!” We zijn ook benieuwd hoe de kinderen reageren op het moment dat ze zien dat de kinderdisco voor de bonte avond wordt opgebouwd. Daar kan Juf Ingeborg kort over zijn: “De reacties van de kinderen zijn positief, ze zijn blij en hebben er zin in!” Ze vervolgt: “En als de kinderdisco eenmaal is gestart, dan is het één groot feest. Iedereen danst (oké, bijna iedereen) en swingt op de coole hits die de kinderen kennen en waarvoor ze zelf ook verzoekjes mogen aandragen. Net als in de ‘grotemensendisco’.”

“Blijwin startte de laatste kinderdisco bij ons met John Wiggle en de Fortnite song, dus het enthousiasme zat er meteen goed in! Wat ik erg leuk vindt van de kinderdisco van Blijwin is dat Edwin zich echt inleeft in de kinderen en ze goed weet te vermaken. Hij deelt stickers uit, bijvoorbeeld voor degene die het gekst danst, laat zien dat hij het ziet als kinderen gezellig meedoen en hij organiseert voor de afwisseling ook leuke spelletjes. Zoals een moderne variant van de stoelendans; de jongens tegen de meisjes. Een groot succes! Een ander succesnummer bleek de danskring. Een kind (of juf!!) in het midden van de kring die dansmoves verzint, de kring eromheen deed het na. Wij als leerkrachten werden ook niet gespaard. Wat de kinderen ook erg grappig vinden is als hij raar gaat praten en druk doet, daarmee krijgt hij ook meteen de aandacht.” Blije gezichten en blije kinderen, dat is waar Blijwin het voor doet. Wat zijn de reacties van de kinderen achteraf?

“De reacties van de kinderen zijn alleen maar positief! Superleuk, (te) gek en enthousiast zijn reacties van de kinderen na afloop van de groep 8 disco. Een groot compliment voor Blijwin is dat de kinderen zeggen dat de kinderdisco wel vaker mag en langer moet duren!”

Go Kinder-DJ Blijwin!

Ingeborg wil graag nog even kwijt dat ze Edwin Rasser van Blijwin een enthousiaste en vrolijke kerel vindt, waar je een feestje zoals deze kinderdisco met een gerust hart aan kunt toevertrouwen. “We hebben er geen omkijken naar, hij is ruimschoots op tijd, eet een patatje mee (haast traditie) en bouwt vervolgens de kinderdisco op terwijl wij met de kinderen de laatste voorbereidingen treffen. Hij krijgt iedereen aan het dansen en de klas roept zelfs dat ze hem nog een keer willen dit schooljaar! Dat is toch een fantastisch compliment voor Edwin! Go Blijwin.”

Meer informatie over de groep 8 disco

Ben je enthousiast na het lezen van dit interview en ben je op zoek naar een geweldige afsluiter voor jouw groep 8 schoolkamp? Of voor invulling van een andere bonte avond van een schoolkamp? Met deze groep 8 disco scoor je hoge punten, gegarandeerd. Want wie kan er nu stil blijven staan op hippe muziek? Wij zijn dé kinderdiscospecialist van Nederland. Met ons is het gegarandeerd swingen, lachen en zingen! Met ruim 200 disco’s per jaar zijn we ervaren. We volgen trends en zijn zo op de hoogte van wat er speelt in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. Dus ook voor de prepuberende leerlingen in jouw groep 8 hebben we een passend programma dat we graag vooraf met je bespreken. Muziek, afgewisseld met spel en entertainment. We geven jou het beste advies, bieden het entertainment dat bij jouw groep past en draaien de muziek waar jouw leerlingen van houden. Dat maakt zo’n laatste basisschoolkamp toch net wat specialer, met leuke herinneringen voor later. Blijwin biedt als extraatje ook een photobooth of karaoke aan, voor nog meer plezier en blije momenten. Lekker gek op de foto met een snorretje voor je gezicht of heerlijk je zangtalent laten horen met de karaoke. Neem contact met ons op om ook jouw groep 8 schoolkamp op een originele manier af te sluiten.

Gerelateerde blogs

 • ervaringen Meester Jan met pensioen: afscheid met kinderdisco

  Meester Jan met pensioen: afscheid met kinderdisco

  Geschreven door Myra op
  Lees verder
 • kinderdisco tips Een knallend groep 8 eindfeest of een spetterende klassenfuif organiseren?

  Een knallend groep 8 eindfeest of een spetterende klassenfuif organiseren?

  Geschreven door op
  Lees verder
 • kinderdisco tips 10 tips voor een Awesome groep 8 disco

  10 tips voor een Awesome groep 8 disco

  Geschreven door Edwin op
  Lees verder
 • blijheid Het schoolfeest waar je geen seconde van wilt missen

  Het schoolfeest waar je geen seconde van wilt missen

  Geschreven door Maureen op
  Lees verder
 • kinderdisco tips Spelletjes voor je kinderdisco

  Spelletjes voor je kinderdisco

  Geschreven door Edwin op
  Lees verder
 • kinderdisco tips Waarom je groep 8 disco eigenlijk niet zonder PhotoBooth kan!

  Waarom je groep 8 disco eigenlijk niet zonder PhotoBooth kan!

  Geschreven door Edwin op
  Lees verder

Blijwin® de Kinder-DJ Kinderfeestjes & Kinderdisco's

Ringkade 23
2315EH Leiden
071-234 0 456 team@blijwin.nl

Kvk 27312634 - IBAN NL54 BUNQ 22903 22741

© Blijwin® Kidsdisco, Kinderdisco's & Kinderentertainment 2015 - 2019.
Blijwin® is een geregistreerd handelsmerk.