Elke dag bereikbaarApp onsKinder-DJ Bellen App onsElke dag
100% van onze klanten beveelt ons aan9.5/10Kinderdisco ReviewsReviews

Kinder entertainment voor je sportevenement

 • Categorie: mogelijkheden
 • Geschreven op: 01-11-2018
 • Door: Edwin

Kinderdisco tijdens jouw sportevenement

Binnenkort is het zover: het jaarlijkse toernooi op jouw sportclub. Dit keer wil je eens wat anders doen om de kinderen te verrassen. Iets wat ze helemaal te gek vinden en waar ze letterlijk van gaan stuiteren. Zoek niet verder, wij hebben dé activiteit voor jouw sportevenement: een kinderdisco! Wedden dat de kids helemaal uit hun dak gaan op hun favoriete muziek, verzorgd door Blijwin!

Helemaal los in de kinderdisco

Kinderen zijn gek op muziek. Ze leren de dansjes van alle hits uit hun hoofd en vinden het supercool om samen met hun teamgenootjes te dansen en gek te doen. Tijdens de kinderdisco gaan ze helemaal los op hun favoriete hits. Als dé kinderdj van Nederland weten we precies hoe we er een onvergetelijk feestje van kunnen maken!

Compleet verzorgde kinderdisco

Kies je voor de kinderdisco met kinder-dj Blijwin, dan kies je voor volledig verzorgd kinderentertainment! Wij nemen de apparatuur mee, zorgen voor gave lichteffecten en natuurlijk voor de muziek waardoor iedereen maar moeilijk stil ka blijven zitten of staan!

Muziek op jouw sportevenement

Een toernooi, zwem- of wandelvierdaagse is al een feest op zich maar hoe leuk is het om dat feest compleet te maken met de grootste hits van dit moment?
Blijwin is al jarenlang een vaste afsluiter bij zwem- en wandelvierdaagsen op verschillende plekken in Nederland. Na dagen flink sporten is het tijd voor een feestje om alles eruit te dansen. We nemen de grootste hits van nu mee en natuurlijk vergeten we de klassiekers ook niet. De kinderdisco is een groot feest voor jong én oud!

Feest in de kinderdisco-tent!

Wil je echt goed uitpakken? Denk dan eens aan onze kinderdisco-tent! Hij is niet te missen en kan het stralende middelpunt van jouw sportevenement worden. In deze feestelijke tent gaan alle kids zeker uit hun dak op grappige, vrolijke en swingende liedjes!

Blijwin maakt een feest van ieder evenement!

De kinderdisco van Blijwin is een graag geziene gast in het hele land. Als de specialist in kinderentertainment op sportevenementen langskomt, weet je zeker dat het feest is! Een paar voorbeelden waar onze kinderdisco een groot succes was:
De Kidsrun van de TCS Marathon van Amsterdam. Na afloop van de wedstrijd ging het dak van de kinderdisco-tent op het Kinderplein er vanaf!
Mini Reiger toernooi bij MHC Vianen: al heel wat jaren is Blijwin vaste gast op dit hockeytoernooi voor meisjes uit de D/E jeugd. Sporten en dansen gaan hand in hand als Blijwin de warming up verzorgt én de 300 kinderen aan het einde van de dag trakteert op een spetterende discoavond!
Voetbaltoernooien: op verschillende voetbalclubs door het hele land gaan de voetballertjes helemaal los tijdens het dansen met voetballers!
En er zijn natuurlijk nog veel meer sportieve evenementen waar Blijwin een bijdrage heeft geleverd of kan leveren!

Kids entertainment op sportevenementen

Tijdens een sportevenement draait het natuurlijk vooral om het sporten. Kinderen willen graag worden vermaakt, dus die gaan op zoek naar avontuur. Blijwin zorgt ervoor dat de kids dat avontuur krijgen! Samen dansen op leuke liedjes, terwijl er verderop fanatiek wordt gesport. Wij weten als de beste hoe je grote groepen kinderen vermaakt en hoe je een knalfeest bouwt!

Zie jij dit voor jouw komende sportevenement wel zitten? Neem dan contact met ons op voor een programma op maat!

Meer blog berichten

Kidsdisco met kids-dj van Blijwin of…?

Kidsdisco met kids-dj van Blijwin of…?

Kidsdisco met kids dj boeken? Blijwin de kinder-dj komt langs met de kinderdisco voor het beste kinderentertainment

Lees meer
11 ideale momenten voor een Kinderdisco op School

11 ideale momenten voor een Kinderdisco op School

Zin een knallend schoolfeest voor je basisschool? Professioneel, met apparatuur, discolampen en de mogelijkheden voor vele extras? Kinder-DJ Blijwin regelt het!

Lees meer
Kinderdisco op Schoolkamp: bonte avond met pit!

Kinderdisco op Schoolkamp: bonte avond met pit!

Zin in een topafsluiting van het schoolkamp van jouw groep 8 dit jaar? Organiseer dan eens een kinderdisco op het schoolkamp. Lees hier het interview met een leerkracht van wie de school al voor de 6e keer kiest voor de kinderdisco van Blijwin.

Lees meer
Kinder-DJ Smiley blij

Waarom Blijwin?

 • We scoren gemiddeld een 9.5 in klanttevredenheid
 • Heel veel entertainment tijdens de kinderdisco
 • Door deze combinatie hebben alle kinderen een leuke avond
 • Onze kinderdisco wordt altijd afgestemd op de doelgroep
 • Wij leveren kinderdisco's voor kinderen van 3 - 13 jaar
 • Wij zijn pas tevreden als alle kinderen lachen
 • Jaarlijks verzorgen wij kinderdisco's voor tienduizenden kinderen
 • Onze shows zijn kindvriendelijk maar absoluut niet kinderachtig
 • Wij horen regelmatig "Dit was het leukste feestje ooit"!

Wat kost het?

Vul je gegevens in, dan krijg je zo snel mogelijk bericht!