Wat kost de kinderdisco

Vul onderstaand formulier vrijblijvend in en we sturen de prijslijst naar je toe.

Je zit nog nergens aan vast! Als je ook een voorkeursdatum/dagdeel invult dan ontvang je binnen 24 uur een mail met onze beschikbaarheid op de gevraagde datum.

Prijslijst downloaden zonder gegevens in te vullen? Bekijk onze prijslijsten.

Kidsdisco met kids-dj van Blijwin of…?

Geschreven door Edwin op
Categorie: blijheid

Nee hoor, Blijwin gebruikt het woord kids bewust niet en heeft het gewoon over kind en kinderen en dus over kinderdisco en kinder-dj. Blijwin kiest ervoor om kinderen geen ‘naampje’ op te plakken, maar ze gewoon te noemen wat ze zijn. Kinderen! Groot, klein, dik, dun, kleuter of prepuber; ze zijn allemaal welkom in de disco’s die Blijwin organiseert.

 • Kidsdisco met kids-dj van Blijwin of…?

Volwassenen kiezen vaak voor kids in plaats van kinderen. Geen idee hoe dit zo is ontstaan, maar ergens is het gebeurd en nu slingert het woord kids je dan ook om de oren. En tja, als je het dan hebt over de kids, dan gaan de kids ook naar de kidsdisco met een echte kids-dj in plaats van naar de kinderdisco met een kinder-dj. En nee, de dj is geen kid of kind, maar een volwassen dj die gericht is op de doelgroep, namelijk kinderen in de leeftijd van 4 tot zo’n 12 jaar. Die weet wat de muziek is waar kinderen naar luisteren en waar ze op willen swingen. Volwassenen kiezen vaak voor het woord kids omdat ze het woord minder kinderachtig vinden overkomen dan kind of kinderen. Volwassenen denken ook vaak dat als iets met ‘kind’ begint het kinderachtig is voor hun kids. Niets is minder waar, want kinderen zien zichzelf vaak gewoon als kind. Dus waarom een Engelse term gebruiken als de Nederlandse gewoon volstaat? In 2013 werd het woord ‘kids’ zelfs gekozen tot meest irritante woord van dat jaar! Reden genoeg dus om het gewoon in het Nederlands te houden. Aangezien Blijwin ook een Nederlands bedrijf is gebruikt het de woorden kind en kinderen en niet kids.

Kinderdisco met kinder-dj in plaats van kidsdisco met kids-dj

Zoals gezegd is Blijwin een Nederlands bedrijf en trots op de supervette, vooral niet kinderachtige kinderdisco met een heuse kinder-dj. En daarom noemen we onze disco’s, waarvan we er zeker 250 per jaar in het land organiseren, gewoon kinderdisco☺. Punt uit. En in deze te gekke kinderdisco’s waar, oké, nog 1 keer dan om het af te leren, veel kids komen, is het een gezelligheid van jewelste. Want de disco is een combinatie van disco, entertainment en spelletjes. Voor ieder wat wils, plezier gegarandeerd!
Kids DJ Edwin met de Kids disco op een hockeyvereniging in Vianen <>

Gerelateerde blogs

 • kinderdisco tips Acht tips voor een geslaagd Sinterklaasbedrijfsfeest

  Acht tips voor een geslaagd Sinterklaasbedrijfsfeest

  Geschreven door Edwin op
  Lees verder
 • ervaringen Blijwin bij Ballorig: Interview met Rutger

  Blijwin bij Ballorig: Interview met Rutger

  Geschreven door Myra op
  Lees verder
 • mogelijkheden Kinder entertainment voor je sportevenement

  Kinder entertainment voor je sportevenement

  Geschreven door Edwin op
  Lees verder
 • Kinderdisco bij Indoor speeltuin: slecht weer garantie

  Kinderdisco bij Indoor speeltuin: slecht weer garantie

  Geschreven door op
  Lees verder

Blijwin® de Kinder-DJ Kinderfeestjes & Kinderdisco's

Ringkade 23
2315EH Leiden
071-234 0 456 team@blijwin.nl

Kvk 27312634 - IBAN NL54 BUNQ 22903 22741

© Blijwin® Kidsdisco, Kinderdisco's & Kinderentertainment 2015 - 2019.
Blijwin® is een geregistreerd handelsmerk.