Elke dag bereikbaarApp onsKinder-DJ Bellen App onsElke dag
100% van onze klanten beveelt ons aan9.5/10Kinderdisco ReviewsReviews

Kidsdisco met kids-dj van Blijwin of…?

 • Categorie: blijheid
 • Geschreven op: 19-09-2018
 • Door: Edwin

Kids-DJ Edwin met de kids disco op schoolkamp>Nee hoor, Blijwin gebruikt het woord kids bewust niet en heeft het gewoon over kind en kinderen en dus over kinderdisco en kinder-dj. Blijwin kiest ervoor om kinderen geen ‘naampje’ op te plakken, maar ze gewoon te noemen wat ze zijn. Kinderen! Groot, klein, dik, dun, kleuter of prepuber; ze zijn allemaal welkom in de disco’s die Blijwin organiseert.

Volwassenen kiezen vaak voor kids in plaats van kinderen. Geen idee hoe dit zo is ontstaan, maar ergens is het gebeurd en nu slingert het woord kids je dan ook om de oren. En tja, als je het dan hebt over de kids, dan gaan de kids ook naar de kidsdisco met een echte kids-dj in plaats van naar de kinderdisco met een kinder-dj. En nee, de dj is geen kid of kind, maar een volwassen dj die gericht is op de doelgroep, namelijk kinderen in de leeftijd van 4 tot zo’n 12 jaar. Die weet wat de muziek is waar kinderen naar luisteren en waar ze op willen swingen. Volwassenen kiezen vaak voor het woord kids omdat ze het woord minder kinderachtig vinden overkomen dan kind of kinderen. Volwassenen denken ook vaak dat als iets met ‘kind’ begint het kinderachtig is voor hun kids. Niets is minder waar, want kinderen zien zichzelf vaak gewoon als kind. Dus waarom een Engelse term gebruiken als de Nederlandse gewoon volstaat? In 2013 werd het woord ‘kids’ zelfs gekozen tot meest irritante woord van dat jaar! Reden genoeg dus om het gewoon in het Nederlands te houden. Aangezien Blijwin ook een Nederlands bedrijf is gebruikt het de woorden kind en kinderen en niet kids.

Kinderdisco met kinder-dj in plaats van kidsdisco met kids-dj

Zoals gezegd is Blijwin een Nederlands bedrijf en trots op de supervette, vooral niet kinderachtige kinderdisco met een heuse kinder-dj. En daarom noemen we onze disco’s, waarvan we er zeker 250 per jaar in het land organiseren, gewoon kinderdisco☺. Punt uit. En in deze te gekke kinderdisco’s waar, oké, nog 1 keer dan om het af te leren, veel kids komen, is het een gezelligheid van jewelste. Want de disco is een combinatie van disco, entertainment en spelletjes. Voor ieder wat wils, plezier gegarandeerd!
Kids DJ Edwin met de Kids disco op een hockeyvereniging in Vianen <>

Meer blog berichten

Blijwin bij Ballorig: Interview met Rutger

Blijwin bij Ballorig: Interview met Rutger

Blijwin ging op bezoek bij Ballorig voor een leuk interview. Benieuwd naar wat er besproken is? Klik snel door en lees alles.

Lees meer
Acht tips voor een geslaagd Sinterklaasbedrijfsfeest

Acht tips voor een geslaagd Sinterklaasbedrijfsfeest

Dit jaar verantwoordelijk voor het organiseren van het sinterklaas feest op werk? Zorg dat het een groot succes wordt met deze 8 tips om een leuk sinterklaasfeest te organiseren.

Lees meer
Kinder entertainment voor je sportevenement

Kinder entertainment voor je sportevenement

Kinder entertainment voor je sportevenement: kinderdisco met echte dj en leuke spelletjes

Lees meer
Kinder-DJ Smiley blij

Waarom Blijwin?

 • We scoren gemiddeld een 9.5 in klanttevredenheid
 • Heel veel entertainment tijdens de kinderdisco
 • Door deze combinatie hebben alle kinderen een leuke avond
 • Onze kinderdisco wordt altijd afgestemd op de doelgroep
 • Wij leveren kinderdisco's voor kinderen van 3 - 13 jaar
 • Wij zijn pas tevreden als alle kinderen lachen
 • Jaarlijks verzorgen wij kinderdisco's voor tienduizenden kinderen
 • Onze shows zijn kindvriendelijk maar absoluut niet kinderachtig
 • Wij horen regelmatig "Dit was het leukste feestje ooit"!

Wat kost het?

Vul je gegevens in, dan krijg je zo snel mogelijk bericht!