Wat kost de kinderdisco

Ontvang volledig vrijblijvend de prijslijst

Een knallend groep 8 eindfeest of een spetterende klassenfuif organiseren?

Geschreven door op
Categorie: kinderdisco tips

Zit jouw kind in groep 8 en wil je het schooljaar spetterend afsluiten? Daar hoort een feestje bij!


Hoe organiseer je een onvergetelijke disco-party of tof themafuif?

Na al die jaren basisschool komt er in groep 8 een einde aan de lagere schooltijd. Voor veel kinderen betekent dat afscheid nemen van hun oude school en van hun vrienden en vriendinnen. Na de zomervakantie beginnen ze aan een nieuwe spannende fase. Voor kinderen een speciaal moment, maar voor ouders natuurlijk ook! Reden voor een feestje! Voor ouders is het organiseren van een gaaf groep 8-feest vaak een hele uitdaging. Wat vinden kinderen van die leeftijd leuk? Welk thema is geschikt en hoe zorg je voor passend entertainment en coole muziek? Je wilt een onvergetelijk discofeest organiseren, maar hoe pak je dat aan?

Blijwin is dé specialist in kinderdisco’s

Blijwin organiseert kinderdisco’s op elke locatie. Wij zorgen voor een spetterend feest voor jouw zoon of dochter. Of je het nu bij je thuis wilt vieren of op school, in een gymzaal of in een clubhuis: alles is mogelijk. Je hoeft geen apparatuur te huren en zelf aan de slag te gaan. Jij regelt een toffe locatie, lekkere hapjes en drankjes en zorgt voor de versiering, en wij doen de rest. Nodig de hele klas uit en onze DJ met draaitafel, microfoons, discolampen en geluidsboxen maakt er met de kinderen een groot feest van! Als je wilt, kunnen er ook een rookmachine of lichteffecten bij. Of vraag om ons confettikanon of onze speciale discotent. Zo stel je je eigen discofeestje samen. Door onze ervaring weten we inmiddels wat bij kinderen van elke leeftijd past. We volgen de muzikale trends van nu, maar kinderen kunnen natuurlijk ook liedjes aanvragen. We kunnen zelfs een photobooth meenemen. Behalve dat, verzorgt Blijwin ook gave battles tijdens de disco party zodat niemand stil staat.

Themafeestjes voor groep 8

We hebben van alles in huis om het groep 8-feest van je kind tot een groot succes te maken. Onze kinder-dj komt naar je toe en je kunt kiezen voor allerlei soorten entertainment en extra’s voor nog meer plezier. Wil je jullie groep 8-kinderdisco in de vorm van een themafeest organiseren? Blijwin denkt graag met je mee!

Denk bijvoorbeeld aan:

 • Neonparty
  Wij zorgen voor blacklight op het feest, waardoor je een hele coole sfeer creëert. Als je witte kleding aantrekt, val je extra op! Als je de feestruimte met witte slingers versiert, heeft dat een gaaf effect.
  Black & White - De gasten worden verdeeld in twee teams; een team met witte kleding en een team met zwarte kleding. Wij zorgen voor een battle tussen team wit en team zwart… dat wordt spannend!
 • Hawaïfeest
  Een tropische party in de zomer, met een bellenblaasmachine, bloemenkransen en lekkere dansmuziek, daar word je vrolijk van! Als je daarbij kindercocktails serveert en je locatie in Hawaï-stijl versiert, kan je feest niet meer stuk.
  Halloweenfeest of horrorparty
  Laat iedereen verkleed komen met enge maskers en griezelige outfits. Hang spinnenwebben op en zet pompoenen weg met een lichtje erin. Met onze rookmachine wordt het echt spooky… succes gegarandeerd!
 • Hollywoodparty
  Heb je een favoriete filmster? Kom als je idool en laat iedereen raden wie je bent. Leg de rode loper uit en dans op de muziek van jouw leukste zanger of zangeres! Kleed je glamourparty aan met gouden en zilveren slingers en zorg voor een echte dansvloer.
 • Galafeest
  Maak je feest extra speciaal door een gala te organiseren! Iedereen komt in zijn mooiste pak of feestjurk naar het feest. Zo zorg je voor een onvergetelijke groep 8-fuif! Wil je het galafeest echt helemaal afmaken, boek dan onze photobooth. Zo neemt iedereen na het feest een leuk aandenken mee naar huis.

Waarom kies je voor Blijwin?

Wij hebben veel ervaring en we houden van lachende kinderen. We verzorgen meer dan 200 kinderdisco’s per jaar, we volgen de trends op de voet en we weten wat kinderen in groep 8 aanspreekt. Onze kinderdisco’s zijn altijd maatwerk, je kunt zelf kiezen uit alle opties die we hebben. Je ontvangt van ons uitnodigingen die je kunt versturen aan je gasten en we zorgen voor een leuk aandenken na het feest. We komen alle apparatuur bij je opbouwen. Ongeveer een uurtje voordat het feest losbarst, zijn we aanwezig om alles voor te bereiden. De apparatuur wordt uitgeladen, klaargezet en getest. En dan kan het feest beginnen! Na afloop bouwen we alles weer af. Met Blijwin is je discofeest compleet! We zijn heel trots op de 9,4 die we gemiddeld scoren in reviews en beoordelingen. Wil je meer weten? Op deze pagina vind je veel meer informatie en kun je foto’s bekijken. Neem contact met ons op en vraag naar alle mogelijkheden. Samen zorgen we voor een epische herinnering die je bijblijft!

Gerelateerde blogs

 • ervaringenKinderdisco op Schoolkamp: bonte avond met pit!

  Kinderdisco op Schoolkamp: bonte avond met pit!

  Geschreven door Edwin op
  Lees verder
 • kinderdisco tips10 tips voor een Awesome groep 8 disco

  10 tips voor een Awesome groep 8 disco

  Geschreven door Edwin op
  Lees verder
 • kinderdisco tipsWaarom je groep 8 disco eigenlijk niet zonder PhotoBooth kan!

  Waarom je groep 8 disco eigenlijk niet zonder PhotoBooth kan!

  Geschreven door Edwin op
  Lees verder
 • kinderdisco tipsSpelletjes voor je kinderdisco

  Spelletjes voor je kinderdisco

  Geschreven door Edwin op
  Lees verder
 • blijheidKinderdisco Gifs

  Kinderdisco Gifs

  Geschreven door Edwin op
  Lees verder
 • kinderdisco tipsTop 11 momenten voor een Kinderdisco op School

  Top 11 momenten voor een Kinderdisco op School

  Geschreven door Edwin op
  Lees verder

Blijwin® de Kinder-DJ Kinderfeestjes & Kinderdisco's

Kvk 27312634 - IBAN NL54 BUNQ 22903 22741

© Blijwin® Kinderdisco's & Kinderentertainment 2015 - 2019.
Blijwin® is een geregistreerd handelsmerk.