Onze beoordelingen

Door al tijdens het organiseren van je feestje rekening te houden met deze valkuilen bij kinderfeestjes, kun je teleurstellingen voorkomen.

 • Klantenvertellen
 • Google
 • Blijwin scoort gemiddeld een 4.8 uit 5 sterren op Google. Gebaseerd op meer dan 20 reviews.
 • Beste kinderfeestje ooit! Blijwin is vriendelijk, professioneel, relaxed en vooral een geweldige entertainer. Binnen een minuut gingen alle kinderen los op de dansvloer. Muziek was cool, spelletjes en dansjes heel grappig. Tnx!!
 • Waanzinnig leuke dag op school georganiseerd. Knap dat jullie van groep 1 tot groep 8 weten te boeien! Compliment ook voor de organisatie, de opbouw, het hele feestje en daarna het weer rustig inpakken. Eigenlijk wordt alles ons uit handen genomen en dat is best wel prettig... Hartelijk dank voor alles, zeker namens "de regelaars" van de Ouderraad op school en uiteraard ook namens de kids!
 • Zeer aan te bevelen! De kinderen hebben genoten!
 • Voor de 2de keer nu een klassen eind feest gegeven met Blijwin de Kinderdj. Hij kijkt goed naar de wensen van de kids en zorgt ook echt dat ieder kind uit zn dak gaat ! Tot volgend jaar :)
 • Gisteren feestelijke einddisco gehad van onze beide groepen 8. Edwin was onze dj en had ook z'n Photo Booth meegenomen. De kinderen vonden de Photo Booth fantastisch! Edwin weet precies welke muziek ze leuk vinden, entertaint ze en krijgt ze allemaal op de dansvloer! Wij hoefden alleen maar de catering te verzorgen en ze gingen allemaal blij en total loss naar huis.
 • Super feest meegemaakt met de hele groep 8! De dj neemt de kinderen helemaal mee in het feest. Wat een interactie. Super!
 • Het was fantastisch !! Super tof gedaan. De kids waren door het dollen 😃😃Zeker een aanrader 👌
 • Meest fantastische kinder DJ die van zijn hobby een unieke ervaring heeft gemaakt. Laat kinderen 1, 2 of meerdere uren genieten en compleet uit hun dak gaan met battles, spelletjes en quiz. Hoog niveau voor een zeer redelijke prijs !!👍
 • Wie kent hem niet tegenwoordig! Jij niet? Dan moet je Blijwin zeker boeken! Geweldige kinderdisco met een superleuk programma! Ik zeg: Doen! Dan word het pas echt feest :)
 • Complimenten! Ruim 100 kinderen en hun ouders hebben genoten van Blijwin tijdens de feestavond van de kindervakantieweek.
 • Blijwin is 1 van de leukste Kid-DJs die er is. Altijd vol enthousiasme, leuke ideeën, vol energie, eigenlijk een absolute garantie voor een onvergetelijk kinderfeest. Ik zeg doen!!
 • Mijn kinderen hebben nog nooit zo'n leuk feestje gehad!
 • Altijd een te gek gezellig en blij feestje met blijwin
 • Leuke entertainment voor jong en oud!
 • Alles lezen op Google Maps
 • Blijwin scoort een 9.6 uit 10 op Klantenvertellen. 100% van onze klanten beveelt ons aan. Gebaseerd op meer dan 190 beoordelingen.
 • Wat was het een super fuif met dank aan een geweldige DJ! Wat heb je er een super feest van gemaakt! Top!
 • Fijne samenwerking en de kinderen vonden het heel erg leuk De communicatie per mail verliep prima en ze waren erg flexibel. Het was de eerste keer dat wij een kinderdisco deden tijdens onze najaarsmarkt maar de kinderen vonden het erg leuk en we kregen veel positieve reacties. Wij waren erg druk op het moment dat zij op moesten bouwen, maar ook hierbij was het erg fijn want dit ging lekker vanzelf.
 • Het feestje van mijn 11 jarige dochter is er eentje geweest waar al haar vriendjes en vriendinnetjes nog lang over na hebben gepraat! Wat was het een tof feestje. Super goede en leuke dj! Communicatie was top! De kinderen hebben genoten!
 • Voor de kinderen was het hun eerste discofeest en ze zullen de ervaring nooit vergeten. Anderhalf uur pret, dansen en lol met een fantastische DJ. Wat een energie!
 • Blijwin heeft voor onze sportvereniging de jaarlijkse kinderdisco verzorgd. Van het begin tot het eind hebben de Kids genoten en stonden ze allemaal op de dansvloer. Wat een energie had de dj! En wat een leuk contact met de Kids.. In een woord geweldig! We gaan jullie volgend jaar zeker weer benaderen!
 • De DJ kon de kids boeien terwijl verderop de kermis was. Dat is heel knap. Mijn complimenten.
 • We waren 25 jaar getrouwd. Ik heb een kleine kinderopvang. Dus moest er een feestje komen. Wat een super disco met leuke liedjes en spelletjes. Ook waren de kids dol op de glitterstickers. Toppie hoor
 • Het was helemaal geweldig, de kinderen hebben enorm genoten! Een mooi feest voor onze collega die met pensioen ging, een onvergetelijk afscheid!
 • Top eindfeest van groep acht! Blijwin heeft in 2019 het eindfeest van groep acht verzorgd. Vanaf het eerste moment was het een groot feest. De kinderen vonden het superleuk. Blijwin voelt de kinderen goed aan (qua muziek en sfeer) en speelt hier adequaat op in. Een aanrader!
 • Steeds weer een super feest met Blijwin Feestjes lopen als een trein omdat Edwin precies aanvoelt wat wanneer en hoe. 5 x Blijwin ingehuurd en 5 x een GROOT succes
 • Edwin is een top DJ! Wij hebben hem binnen 3 weken 2 keer ingezet omdat hij zo onwijs goed is. Dank edwin! X c
 • Superleuk! Lotte heeft het fantastisch gedaan! Energiek en grappig en helemaal aangepast op de groep kinderen.
 • Een groot feest! Op onze school hebben wij Blijwin uitgenodigd voor het jaarlijkse zomerfeest en het afscheid voor groep 8. We hebben van alle ouders, leerlingen en leerkrachten heel veel enthousiaste reacties ontvangen! Van 4 tot 12 jaar, Blijwin weet iedere leeftijdsdoelgroep te vermaken!
 • Alle kinderen vonden het GEWELDIG !!! En wij ook... Waanzinnig leuke dag op school georganiseerd. Knap dat jullie van groep 1 tot groep 8 weten te boeien! Compliment ook voor de organisatie, de opbouw, het hele feestje en daarna het weer rustig inpakken. Eigenlijk wordt alles ons uit handen genomen en dat is best wel prettig... Hartelijk dank voor alles, zeker namens "de regelaars" van de Ouderraad op school en uiteraard ook namens de kids!
 • Helemaal geweldig Wat een feest maakt Edwin er van. Kids lachend en blij op de dansvloer. De sfeer zat er gelijk goed in!
 • Wij hebben Blijwin ingehuurd voor het zomerfeest van school. Iedereen (ouders en kinderen) vond het top. Voor herhaling vatbaar.
 • Betrouwbaar, enthousiast, weet wat bij kinderen speelt en welke muziek zij leuk vinden! Kortom. Heb je een feest te vieren, dan is dit de dj die je zoekt!
 • Geweldig feestje! We waren echt super blij mee! Keuze van muziek, spelletjes, alles top 👍😁!!
 • Goede afspraken, snel antwoord bij vragen, vriendelijk en bovenal succesvol resultaat! De kleuterdisco was fantastisch! Edwin weet precies hoe hij de sfeer er met de kleintjes van 4/5/6 in krijgt.
 • Geweldig! Jong en oud stonden werden naar de dansvloer gezogen! Ik gaf een barmitswa feest. Familie en vrienden van zeer jong tot zeer oud waren aanwezig. Ik had vooraf playlists gestuurd en een draaiboek. Mede dankzij de professionaliteit van de DJ verliep alles exact zoals gepland. De gasten werden allemaal naar de vloer gezogen! Kinderen deden enthousiast mee met de battles en ook de Hora was een succes!
 • Alles lezen op Klantenvertellen.nl

Wat kost de Blijwin kinderdisco

Vul onderstaand formulier vrijblijvend in en we sturen de prijslijst naar je toe.

Je zit nog nergens aan vast! Als je ook een voorkeursdatum/dagdeel invult dan ontvang je binnen 24 uur een mail met onze beschikbaarheid op de gevraagde datum.

Prijslijst downloaden zonder gegevens in te vullen? Bekijk onze prijslijsten.

5 Valkuilen bij kinderfeestjes

Geschreven door Kinder-DJ Edwin op
Categorie: kinderfeestje

Valkuilen bij kinderfeestjes: zo voorkom je dat je feestje een domper wordt

Als je zelf een kinderfeestje gaat organiseren, wil je dat natuurlijk het liefst zo goed mogelijk doen. Je wilt het iedereen naar de zin maken, de jarige Job of Jet moet het een knallend feestje vinden en het liefst praten de feestgangers er nog weken of misschien wel maanden over na.

Toch zijn er behoorlijk wat kinderfeestjes die ondanks de goede planning niet helemaal goed uit de verf komen. Als je rekening houdt met de valkuilen die we in deze blog beschrijven, wordt jouw kinderfeestje wél een geweldig feest.

Valkuil bij kinderfeestjes #1: kinderen die te vroeg gebracht worden

Je kent dat gevoel vast wel: dat je nog volop in de voorbereidingen van het kinderfeestje zit en het eerste kind al met zijn cadeautje op de stoep staat. Hartstikke gezellig natuurlijk dat de jarige nu iemand heeft om zijn energie bij kwijt te kunnen, maar alle verjaardagszenuwen en spanning kan er ook toe leiden dat de kinderen ineens extra druk zijn. En juist dát wil je voorkomen als je rustig probeert om alles voor het kinderfeestje klaar te zetten. Een extra kind is dus zeker niet iets waar je op zit te wachten.

Om dit soort situaties te voorkomen, kun je op de uitnodiging het beste een inloop- en aanvangstijd vermelden. Als je dit duidelijk op de uitnodiging vermeldt, zal je zien dat de voorbereidingen van het kinderfeestje ineens een stuk prettiger verlopen. Bovendien kan de jarige je dan mooi helpen met het klaarzetten van de hapjes.

Valkuil bij kinderfeestjes #2: kinderen die zich vervelen

Je knippert even met je ogen en ineens buitelen er drie kinderen over elkaar heen. Zijn ze aan het stoeien of maken ze ruzie? Wat de reden van het rollebollen ook is, de kans op valpartijen wordt ineens veel groter en daarmee de kans op ongelukken. Het heeft er alle schijn van dat de kinderen zich niet vermaken en dat ze daarom aan elkaar gaan plukken. Om dit trekken en duwen te voorkomen, moet je dus zorgen dat de kinderen zich voortdurend vermaken en zich niet gaan vervelen. Alleen zo voorkom je dat er ongelukken gebeuren.

Maar hoe kun je voorkomen dat kinderen zich gaan vervelen? Zorg voor een duidelijke planning. Plan het programma niet te strak, maar ook zeker niet te ruim. In dat laatste geval bestaat namelijk de kans dat er tijd overblijft waarin ze zich kunnen gaan vervelen. Vind je het lastig om een goede planning te maken, zorg dan altijd dat je een ‘Plan B’ hebt. Bedenk een activiteit die weinig voorbereiding nodig heeft en die de loze momenten kan opvullen. Je kunt dan denken aan een potje flessenvoetbal of bijvoorbeeld een spelletje ‘Hints’.

Valkuil bij kinderfeestjes #3: misselijke kinderen

Tijdens een feestje mag er best gesnoept worden, maar veel ouders verkijken zich op hoeveel kinderen kunnen eten. Veel kinderen zijn het niet gewend om onbeperkt te mogen snoepen en een uitgebreid snoepbuffet is dan ook niet bepaald een goed idee. De kinderen zullen het geweldig vinden, maar omdat ze de vrijheid niet gewend zijn, zijn ze na een kwartier kotsmisselijk met alle gevolgen van dien. Wil je toch een snoepbuffet doen ondanks deze waarschuwing, doseer dan in ieder geval je aanbod.

Hetzelfde geldt eigenlijk voor het aanbod van taart, ijs, friet en chips. Het lijkt wel of hét perfecte kinderfeestje tegenwoordig bestaat uit eten, eten en nog meer eten. Natuurlijk wil je dat het de kinderen aan niets ontbreekt, maar voorkom dat je ze gaat overvoeren. Durf een keuze te maken in wat je ze aanbiedt. Tijdens een feestje van drie uur is het echt niet nodig om alles aan te bieden. Kies óf voor taart óf voor friet óf voor snoep/chips. Eén van deze lekkernijen, hooguit twee is echt meer dan voldoende.

Valkuil bij kinderfeestjes #4: te lang plannen

Als je met het gezin aan tafel zit, kun je gerust een uur uittrekken voor de maaltijd. Toch werkt het bij kinderfeestjes niet zo. Als je voor aanvang van je discofeestje een uur plant voor het eten van de broodjes knakworst met de kinderen, dan weet je zeker dat ze na een kwartier weer door de zaal rennen en dat jij met een gat van drie kwartier in je planning blijft zitten. En ‘Valkuil bij een kinderfeestje #2’ vertelde je al dat dit niet bepaald een aanrader is.

Je kunt je er natuurlijk heel druk over maken dat de mayonaiseklodders dan door de snelheid nog overal aanzitten en dat je overal half-opgegeten broodjes worst terugvindt, maar je kunt je er ook bij neerleggen dat kinderen nu eenmaal niet de rust hebben om tijdens een kinderfeestje uitgebreid te gaan tafelen en snel afgeleid zijn. Houd daar rekening mee in je planning.

Valkuil bij kinderfeestjes #5: kinderen die te laat of helemaal niet opgehaald worden

Als het feestje dan eindelijk voorbij is en je zelf uitgeput bent van de tomeloze energie die de kinderen lijken te bezitten, is het wel zo fijn als je in alle rust kunt opruimen. Dan is er niets vervelender als er een kind achterblijft omdat zijn of haar ouders de tijd vergeten zijn (of überhaupt vergeten zijn dat ze hun zoon of dochter nog moeten ophalen…).

Vermeld daarom duidelijk op de uitnodiging hoe laat het feestje eindigt en benadruk nog maar eens dat het de bedoeling is dat de ouders de kinderen zelf ophalen. Laat je kind het de dag van tevoren in de klas ook nog eens tegen de genodigden herhalen, zodat je er zeker van bent dat er tijdens het opruimen geen kinderen door je bij elkaar geveegde rommel sjezen.

Wil je meer informatie over de activiteiten die wij aanbieden om jouw kinderfeestje tot een onvergetelijk spektakel te maken, klik dan snel door voor onze mogelijkheden!

Gerelateerde blogs