Wat kost de kinderdisco

Vul onderstaand formulier vrijblijvend in en we sturen de prijslijst naar je toe.

Je zit nog nergens aan vast! Als je ook een voorkeursdatum/dagdeel invult dan ontvang je binnen 24 uur een mail met onze beschikbaarheid op de gevraagde datum.

Prijslijst downloaden zonder gegevens in te vullen? Bekijk onze prijslijsten.

Kinderdisco op locatie? 5 locaties voor je kinderdisco!

Geschreven door Edwin op
Categorie: kinderdisco tips

Een kinderdisco is super leuk als kinderfeestje. Er kunnen veel kinderen komen, er is een super gezellige en energieke sfeer en huur je een professionele kinderdj in? Dan hoef je je om het entertainment geen zorgen te maken. Blijwin kan elke ruimte omtoveren tot kinderdisco. Van schuur tot vijf-sterrenrestaurant. Maar welke opties heb je eigenlijk?

 • Kinderdisco op locatie? 5 locaties voor je kinderdisco!

1. Geef je kinderdisco thuis

Een kinderdisco thuis is de meest voordelige optie maar geeft je ook het meeste werk. De meubels moeten aan de kant en voor alle catering en het schoonmaakwerk ben je zelf verantwoordelijk. Twijfel je of het in de huiskamer past? In de meeste gevallen past het, het is natuurlijk enigszins afhankelijk van het aantal kinderen dat er komt. In het ene huis zullen de meubels even naar buiten moeten (onder een zeil of partytent), in het andere huis is het al voldoende om de meubels aan de kant te schuiven. Blijwin komt in kleine en grote huiskamers (ook in flats) en het past ltijd!
Het voordeel van thuis? Je bespaart geld want je hoeft geen ruimte te huren. Ook ben je helemaal vrij om met eten/drinken te doen wat je wil en je hebt alle mogelijkheden om het te bereiden. Ideaal dus!

Of in de tuin natuurlijk...
Heb je een tuin? Dan is dat natuurlijk ook een ideale locatie! Denk wel aan partytenten om op wat minder weer voorbereid te zijn... En in de winter is een heater natuurlijk ook geen overbodige luxe :)

2. Geef je kinderdisco op school

Sommige scholen stellen graag een lokaal, gymzaal of aula beschikbaar beschikbaar voor de kinderdisco van een leerling. Informeer eens op school of het mogelijk is (en op welke dagen/tijdstippen). Dit is vaak gratis of heel voordelig en je hebt alle ruimte voor de disco.
Met eten/drinken zal je het in dit geval eenvoudig moeten houden (maar dat adviseert Blijwin sowieso) en schoon opleveren is een must.

3. Een kinderdisco op werk

Dit is natuurlijk volledig afhankelijk van het werk dat je doet en je relatie met je werkgever. Dit gebeurt echter regelmatig (vooral bij mensen met een eigen bedrijf). Het is vaak wat ruimer dan thuis en ook het sanitair is waarschijnlijk berekend op meer mensen.

4. Huur een buurthuis, scouting gebouw of kantine

Voor een paar tientjes kan je vaak het buurthuis om de hoek of de kantine van je sportvereniging huren! Vaak mag je op dit soort locaties ook je eigen eten en drinken regelen; ideaal om de kosten in toom te houden. In overleg kan je het schoonmaakwerk hier soms uitbesteden voor een wat hogere huur.

5. Een zaal/restaurant/bar huren

Heb je geen zin in gedoe? Wil je dat eten/drinken gewoon geregeld is? Geen zin om na het feest nog een uur bezig te zijn met schoonmaken en opruimen? Dan kan je het best een professionele locatie afhuren. Zij hebben alle kennis, ruimte en voorzieningen om de kinderdisco tot een groot succes te maken zonder er zelf veel voor te moeten doen. In dat geval boek je een kinderdj, huur je de zaal en stuur je uitnodigingen. De rest is allemaal geregeld.

Wil je het allemaal nog gekker? Blijwin kent een aantal hele goede partyplanners die letterlijk al het werk uit handen kunnen nemen.

Heb jij een goede tip? Vertel het in de comments!

Wil je advies? Stuur een mail naar Blijwin, we helpen je graag.

Gerelateerde blogs

 • traktaties Gezonde dippers: lekker dippen bij je kinderdisco

  Gezonde dippers: lekker dippen bij je kinderdisco

  Geschreven door Christel op
  Lees verder
 • kinderdisco tips Kinderdisco apparatuur huren: professioneel, eenvoudig en snel

  Kinderdisco apparatuur huren: professioneel, eenvoudig en snel

  Geschreven door Edwin op
  Lees verder
 • kinderdisco tips Spelletjes voor je kinderdisco

  Spelletjes voor je kinderdisco

  Geschreven door Edwin op
  Lees verder
 • traktaties Gezonde Tortilla Chips: lekker hapje voor je kinderdisco

  Gezonde Tortilla Chips: lekker hapje voor je kinderdisco

  Geschreven door Christel op
  Lees verder
 • muziek Kinderdisco Muziek: dit draaien we op je kinderfeestje

  Kinderdisco Muziek: dit draaien we op je kinderfeestje

  Geschreven door Edwin op
  Lees verder
 • kinderdisco tips 10 tips voor een Awesome groep 8 disco

  10 tips voor een Awesome groep 8 disco

  Geschreven door Edwin op
  Lees verder

Blijwin® de Kinder-DJ Kinderfeestjes & Kinderdisco's

Ringkade 23
2315EH Leiden
071-234 0 456 team@blijwin.nl

Kvk 27312634 - IBAN NL54 BUNQ 22903 22741

© Blijwin® Kidsdisco, Kinderdisco's & Kinderentertainment 2015 - 2019.
Blijwin® is een geregistreerd handelsmerk.